“Møbelbyen Hornslet” var Kulturgrundens første egen-udstilling, der prydede og polstrede alle rummene på Galleri Stigsen.

 

Den 10 juni åbnede udstillingen med en festlig fernisering, hvor omkring 75 besøgende slog sin vej forbi, skålede i bobler og mødte hinanden på kryds og tværs.

 

I tiden efterfølgende sørgede frivillige for, at udstillingen var åben både onsdage og lørdage gennem juni og juli – også her blev udstillingen velbesøgt.

Møbelbyen Hornslet blev til på baggrund af en passion og et stort personligt engagement fra byens borgere. Store dele af udstillingens indhold blev skabt af personlige beretninger fra borgere med forbindelse til byens forhenværende møbelindustri. Dertil bidrog lokalarkivet med billeder og informationer, og selve møblerne lånte vi af gavmilde borgere. Kulturgrundens egne folk og praktikanter sørgede for at stykke det hele sammen til en flot og omsiggribende udstilling.

 

I hele udstillingsperioden oplevede vi en stor opbakning og interesse i byens møbelhistorie og fik tilmed en masse gode anekdoter med på vejen.
Lørdag d. 29/07 var udstillingens sidste åbningsdag, og rummene blev frigivet til nye muligheder.

 

Herunder kan du fodre din nysgerrighed med bidragsydernes personlige fortællinger med relation til Møbelbyen Hornslet.