Hvad indebærer det at være frivillig?

Vi kan bruge alt slags hjælp til både store og små opgaver.

Frivillighed

At være frivillig betyder ikke, at du skal bruge 10 timer om ugen på frivilligt arbejde. Alt hvad vi håber på, er blot din hjælp, såfremt du har tid og lyst.

Er der eks. noget du er rigtig god til – f.eks. god til at snakke med folk, god til at skabe noget med dine hænder, god til at arrangere osv. – så er det måske DIG vi mangler. Skriv til os, og så tager vi en snak sammen.

Bonusinfo: Vidste du godt, at forskningen viser, at du som frivillig styrker din egen mentale sundhed samtidig med, at du hjælper andre?

Frivillige hos Kulturgrunden

Vores mange kulturarrangementer kunne ikke fungere uden vores frivillige. De sørger for, at der er lavet varm kaffe og te, plukker blomster til vaserne, serverer hot dogs, hjælper med at koordinere events eller laver plakater.

DET SKAL VÆRE FEDT AT VÆRE FRIVILLIG

Til vores arrangementer sørger vi for, at der altid er en tovholder fra Kulturgrunden, der holder overblikket og sørger for, at rammerne er på plads til, at du kan gøre det, du er bedst til som frivillig.

Vi har brug for hjælp til alle slags opgaver – store som små! Så er tiden kun til, at du tænder et bål, eller hælder kaffe op, så er det nok. Det er vigtigt for os, at du kommer med det, som du har lyst til, og som driver dig.

Samtidig gør vi vores bedste for, at du som frivillig har mulighed for at deltage ved vores arrangementer med rabat eller gratis.

Typer af Frivilligopgaver:

Praktiske opgaver til arrangementer

Småbyggerier og vedligehold af bygninger

Hvervning af flere frivillige og medlemmer

Arrangementsplanlægning og -koordinering

Udarbejdelse af plakater og flyers

Opdatering af hjemmeside, SOME m.v.

Udvalgsarbejde af forskellig art