Indlæser Begivenheder

Dissing & Las kan noget helt særligt.

Det er svært at sætte fingeren på, præcist hvad det er, de gør, men der er en særlig stemning i lokalet fra det øjeblik, de går på scenen. Som om vi ser lidt anderledes på hinanden, og det vi troede var så vigtigt, inden vi kom her. Det er faktisk noget, man nemt bliver afhængig af.

Vi sad en aften og drømte os hen..

Der er sange, vi i Danmark er enige om at elske.

Nogle er vi vokset op med, andre har vi mødt undervejs.

”Der findes sange, der sætter varige spor i os, der lytter. Tænk hvis det var os, der havde lavet ‘Barndommens Gade‘ eller ‘Nu hvor du har brændt mig af’. Eller hvad med CV Jørgensen, eller … Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som om det var vores egne. Hvilket det jo på en måde også er. For det er sange vi allesammen ejer i vores hjerter.”

Sådan fortæller trioen Dissing & Las om det nye repertoire til turnéen. 

“Vi glæder os til at spille sange fra vores egne album, og så de sange på dansk, vi bare MÅ have med denne aften. Når det hele bliver flettet sammen, løfter sangene sig på nye magiske måder, som alle kan mærke, og tage med hjem”.

 

Det er muligt at tilkøbe en tapas-tallerken inden koncerten for 150 kr. Tapas serveres på anrettede tallerkener, og spisningen starter kl. 18:30 i Kom-Bi’s café eller udendørs ved de nye bord-bænke sæt. Der er mulighed fro at tilkøbe drikkevarer m.m. i Kom-Bi. Koncerten begynder kl. 20:00.

En koncertbillet med tilhørende tapas koster 225 kr. En koncertbillet uden spisning koster 75 kr.

Billetter kan købes her via Kom-Bi.

Del denne begivenhed!

Go to Top